Over Level Up in Axel

Over Level Up in Axel

Level Up helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Level Up in Axel is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom Level Up?

Waarom Level Up?
100% Persoonlijke Begeleiding
100% Persoonlijke Begeleiding

Nieuwe leden starten bij Level Up altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Slanker & Fitter in 30 minuten per training
Slanker & Fitter in 30 minuten per training

Maak kennis met Egym en de rest van ons uitgebreide aanbod. Vergeet strikte diëten in combinatie met zware krachttraining en kom erachter welke manier van trainen bij jou past.

Fijne en gemoedelijke sfeer
Fijne en gemoedelijke sfeer

Bij Level Up staan respect voor elkaar en vriendelijkheid voorop. Jong of oud en beginner of verder gevorderd; iedereen is meer dan welkom op onze club!

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Geniet 24/7 van ons uitgebreide aanbod en maak kennis met onze mogelijkheden.

Maak kennis met ons team!

Linda
Linda

Linda kent niet alleen alle leden bij naam maar zorgt ook voor de energie en warmte die jou thuis doet voelen. Samen voor een hechte community.

Suzanna
Suzanna

Met de persoonlijke aandacht en expertise van Suzanna begeleidt ze jou naar jouw doelen zodat jij kunt excelleren en stralen.

Laura
Laura

Laura is jouw gids naar de perfecte balans tussen fysieke en mentale gezondheid. Samen bereiken jullie jouw ideale levensstijl.

Fleur
Fleur

Leeftijd is slechts een getal! Als benjamin van het team weet Fleur je met al haar enthousiasme uit te dagen om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Roy
Roy

Met zijn zorgzame persoonlijkheid streeft Roy ernaar om je naar alle tevredenheid naar jouw persoonlijke doelstelling te helpen.

Mark
Mark

Spin, sing, and sweat! Mark zijn spinninglessen combineren intensieve training met veel plezier en af en toe een vrolijke noot!

Chris
Chris

Stap op de fiets, voel de beat en laat Chris je meenemen op een energieke reis tijdens zijn knallende spinningles!

Paul
Paul

Verleg je grenzen en laat de muziek je leiden! Met Paul's spinninglessen rock je op alles van Rock & Roll tot House.

Natasja
Natasja

"Sporten is leuk!" Natasja helpt je met jouw doelstellingen naar een gezondere positieve levensstijl.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Anne

"5 jaar geleden ben ik begonnen met groepslessen volgen, hiermee ben ik in een leuke community terechtgekomen die me nu de het zelfvertrouwen en plezier geeft om iedere dag krachttraining te doen."

Anne

Evie

"Toen ik startte met fitness woog ik 115 kg. Nu, 5 jaar later, ben ik wel 45 kg afgevallen! Dit kwam mede doordat ik me erg op mijn gemak voelde, en dat de trainers zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer."

Evie

Connie

"Door regelmatig spinninglessen te volgen merk ik dat mijn conditie verbeterd is, ook in mijn dagelijkse leven kan ik de dingen die ik doe langer volhouden."

Connie

Trudy en Tilly

"Elke maandag- en donderdagavond doen we samen een rondje op de krachtapparaten en daarna doen we altijd de spinning les mee. Al jaren doen we dit met veel plezier bij Level Up! Zo blijven we op een leuke manier lekker fit!"

Trudy en Tilly

Geert-Jan

"Mijn hoofddoel is om lekker fit en in conditie te blijven. Bij Level Up bepaal ik zelf wanneer ik kom en ga. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om variatie en afwisseling in mijn trainingen aan te brengen, dat houdt mijn trainingen uitdagend!"

Geert-Jan

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Level Up in Axel: Jouw partner voor Sport, Fit- en Gezondheid

Level Up helpt mensen uit Axel helpt op het gebied van afvallen, fitter worden en algehele gezondheid. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!