NIEUW bij Level Up: EGYM

NIEUW bij Level Up: EGYM

Word fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Als eerste in de regio lanceren wij het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche: de intelligente krachttoestellen van EGYM!

arrow-down

Alle voordelen op een rijtje:

Alle voordelen op een rijtje:
  • EENVOUD - trainingsgewicht, duur en type training worden automatisch bepaald
  • FUN - Door gamification (balletjes pakken) word je qua tempo door de workout begeleid en behaal je punten
  • GEMAK - Na elke 6 trainingen doe je een nieuwe krachtmeting en wissel je van trainingsmethode
  • RESULTAAT - Progressie wordt opgeslagen op jouw eigen app en die van onze coaches
  • VEILIG – Alle apparaten worden automatisch ingesteld op jouw lengte en niveau

Hoe werkt Egym?

Met een uitgebreide intake brengt een coach jouw huidige gezondheid nauwkeurig in kaart. Je voert verschillende testen uit op de revolutionaire HUB waar jouw biologische leeftijd op het gebied van kracht, cardio, flexibiliteit én metabolisme inzichtelijk wordt. De hub herkent disbalansen in jouw spiergroepen die na verloop van tijd over kunnen gaan in klachten.

Wanneer jouw gezondheid en doelstellingen goed in kaart zijn gebracht starten we op de volautomatische toestellen van Egym. Deze worden helemaal op maat ingesteld op jouw lichaam en trainingsdoel. In 30 minuten heb jij een volledige training afgerond en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen. Trainen was nog nooit zo makkelijk, veilig, leuk en efficiënt.

Gratis Proefweek

Neem contact met ons op

Wat onze leden zeggen

Anne

"5 jaar geleden ben ik begonnen met groepslessen volgen, hiermee ben ik in een leuke community terechtgekomen die me nu de het zelfvertrouwen en plezier geeft om iedere dag krachttraining te doen."

Anne

Evie

"Toen ik startte met fitness woog ik 115 kg. Nu, 5 jaar later, ben ik wel 45 kg afgevallen! Dit kwam mede doordat ik me erg op mijn gemak voelde, en dat de trainers zorgen voor een positieve en gemoedelijke sfeer."

Evie

Connie

"Door regelmatig spinninglessen te volgen merk ik dat mijn conditie verbeterd is, ook in mijn dagelijkse leven kan ik de dingen die ik doe langer volhouden."

Connie

Trudy en Tilly

"Elke maandag- en donderdagavond doen we samen een rondje op de krachtapparaten en daarna doen we altijd de spinning les mee. Al jaren doen we dit met veel plezier bij Level Up! Zo blijven we op een leuke manier lekker fit!"

Trudy en Tilly

Geert-Jan

"Mijn hoofddoel is om lekker fit en in conditie te blijven. Bij Level Up bepaal ik zelf wanneer ik kom en ga. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om variatie en afwisseling in mijn trainingen aan te brengen, dat houdt mijn trainingen uitdagend!"

Geert-Jan

left-arrow
right-arrow